# DevHub pisze „Link wygasł” albo „Nie udało się zalogować”

> Co zrobić, gdy link do logowania traci ważność po 10 minutach albo przeglądarka nie potwierdza logowania.

**Objaw:** DevHub pokazuje „Link wygasł”, „Nie udało się zalogować” albo „Sesja wygasła” i wraca do ekranu logowania.

**Przyczyna:** Link do logowania jest ważny 10 minut. Jeśli w tym czasie logowanie nie zostanie potwierdzone w przeglądarce, DevHub pisze „Logowanie nie zostało dokończone w ciągu 10 minut.” „Nie udało się zalogować” znaczy, że DevHub nie dostał potwierdzenia z przeglądarki. „Sesja wygasła” znaczy, że minęło 7 dni sesji albo Vartari ID ją wycofało.

**Rozwiązanie:** Kliknij **Zaloguj się ponownie** i dokończ logowanie w przeglądarce. Gdy DevHub czeka, możesz użyć **Otwórz przeglądarkę ponownie** albo **Kopiuj link**, by otworzyć link w innej przeglądarce. Jeśli przy wyborze przestrzeni roboczej czekasz zbyt długo, DevHub pisze „Czas na wybór minął”; zaloguj się ponownie.

**Od wersji:** 0.8.0

Jeśli logowanie jest za każdym razem odrzucane, zobacz [DevHub pisze, że to konto nie ma dostępu](/pl/devhub/troubleshooting/account-cannot-use-devhub/index.md).

## Powiązane

- [Logowanie](/pl/devhub/getting-started/sign-in/index.md)
